Voorbeeld berekening

In Nederland zitten gemiddeld 23 leerlingen in een klas. Neem je als school 1 keer groep 3 af, dan kost dit omgerekend slechts 3,91 per leerling per jaar. Heb je als school 4 groepen 3, dan daalt dit bedrag tot minder dan 1 euro per leerling per jaar. Hieronder een aantal voorbeelden & spelregels. 

Je betaalt per groep, niet per klas. 

School A heeft de volgende samenstelling:
3x groep 3 = 90 euro
2x groep 4 = 90 euro
2x groep 5 = 90 euro
1x groep 6 = 90 euro
1x groep 7 = 90 euro

In totaal betaalt School A dus 450 euro per schooljaar voor al haar leerlingen.

Prijzen

Bestellen en meteen aan de slag

Zodra je hebt besteld krijg je meteen toegang en kun je direct aan de slag! We bieden veel flexibiliteit bij het bestellen. Je kunt 1 groep afnemen of meteen de hele school blij maken. Je kunt bestellen als school en bijvoorbeeld de rekening sturen naar het bestuur. 

Neem je als bestuur of organisatie meerdere scholen af? Neem gerust even contact op voor een aanbieding op maat en bijvoorbeeld een gratis workshop.

 

Bestellen

 

Prijzen

Ondersteuning

Voor het grootste gedeelte zul je de handleiding niet nodig hebben. Maar als je er even niet uitkomt is het fijn dat er een uitgebreide handleiding is. Daarnaast hebben we ook instructievideo's en zijn we uiteraard telefonisch en per mail te bereiken. Onze FAQ biedt ook uitkomst op veelgestelde vragen. 

Bestellen