< Terug naar het overzicht

Fit en Vaardig op School en Springlab samen verder

18 January 2023
<br />
<b>Notice</b>:  Undefined variable: item in <b>/home/fitenvaard/domains/fitenvaardigopschool.nl/websocial/views/news/item.phtml</b> on line <b>15</b><br />

Fit en Vaardig op School en Springlab hebben de krachten gebundeld vanaf 1 januari 2023. De missie van beide partijen is hetzelfde namelijk om leerlingen te stimuleren zoveel mogelijk bewegend te leren en gezond te leven.

Springlab is, net als Fit en Vaardig op School, actief binnen veel scholen in Nederland om kinderen (en teams) hierin te ondersteunen met prachtige producten. Springlab heeft daarvoor de Beweegvloer voor het leerplein en Springloop voor het schoolplein ontwikkeld. Fit en Vaardig op School heeft het bewegend leren ontwikkeld waarbij kinderen maar liefst vier maanden leerwinst behalen op rekenen en spelling op het digibord in de klas. Bovendien zijn ze taakgerichter na elke Fit en Vaardig les. We hechten veel waarde aan de onderzoeken die hieraan ten grondslag liggen en die uitgevoerd zijn door RUG en UMCG.

Springlab is in onze ogen een fantastische partij om Fit en Vaardig op School duurzaam in te bedden in het primair (gespecialiseerd) onderwijs. Springlab heeft respect en oog voor de instellingen en personen die voortdurend betrokken zijn (geweest) bij de ontwikkeling van Fit en Vaardig op School. We hebben er dan ook vertrouwen in dat bij deze samenwerking scholen nog meer expertise geboden kan worden op het gebied van bewegend leren.

Wat betekent dit voor jou als klant?

  1. Springlab is vanaf nu officieel eigenaar van Fit & Vaardig op School.
  2. Het platform Fit & Vaardig op School blijft gewoon draaien zoals je van ons gewend bent.
  3. Springlab neemt de support over. Vanaf nu kan je voor al je vragen direct terecht bij Springlab. Springlab streeft ernaar om altijd binnen 24u te reageren op jouw vragen. Uiteraard kan dit ook gewoon nog via de Fit & Vaardig website.
  4. Springlab gaat Fit & Vaardig verder doorontwikkelen op basis van jouw wensen. Dit betekent dat het platform de komende jaren verder verbeterd en uitgebreid gaat worden. De ontwikkeling van een SBO variant wordt door Springlab onderzocht.
  5. Het huidige Fit & Vaardig team blijft betrokken met als doel om de impact van Fit & Vaardig op School te behouden en te vergroten.

Benieuwd naar Springlab? Ga naar: www.springlab.nl.

Met vriendelijke groet namens het bestuur van Fit en Vaardig op School en het team van Springlab,
Geert Diever

< Terug naar het overzicht