< Terug naar het overzicht

De grootste update van F&V tot nu toe!

23 July 2019
<br />
<b>Notice</b>:  Undefined variable: item in <b>/home/fitenvaard/domains/fitenvaardigopschool.nl/websocial/views/news/item.phtml</b> on line <b>15</b><br />

Afgelopen tijd hebben we hard gewerkt aan de grootste Fit & Vaardig update tot nu toe! F&V is nu nóg beter en leuker en in deze nieuwsupdate lopen we even met je door de veranderingen heen.

De grootste verandering binnen F&V is dat er weekdoelen zijn toegevoegd. Weekdoelen helpen je om op een hele toffe manier 4 maanden leerwinst te behalen. Per behaald weekdoel ontvang je een (nieuw ontworpen) beloning! De behaalde beloningen kun je terugvinden in het vernieuwde "Mijn klas". 

Naast de weekdoelen zijn ook verschillende lessen onder handen genomen. Bij een aantal lessen, denk aan bijvoobeeld de race-tegen-de-klok lessen, was het namelijk soms niet helemaal duidelijk wat er moest gebeuren. Deze lessen zijn daarom versimpeld en nu voor iedereen te volgen. Ook hebben we een nieuwe les toegevoegd namelijk: ‘Waarderen’! Misschien herken je de les van een eerdere, iets meer complexe variant genaamd ‘getallen-samenstellen’. Is het juiste antwoord in de les gegeven? Klik dan nu op het toverstafje. Het antwoord wordt dan automatisch ingevuld en je hoeft dit niet meer handmatig te doen. Dat scheelt weer tijd!

Een extra nieuwtje: we bezig zijn met het 3D maken van Freddie en Femke! Super tof natuurlijk. Zo kunnen we namelijk in de toekomst makkelijker extra bewegingen en kleding toevoegen! 

Ben je benieuwd hoe F&V er na alle veranderingen uit ziet?
Neem snel een kijkje!

< Terug naar het overzicht