Over de app

Voor welke groepen is de lesstof geschikt?

Voor groepen 3 tot en met 7 van het basisonderwijs. We onderzoeken momenteel om dit uit te breiden naar groep 8. Groep 2 is volop in ontwikkeling en staat in de planning voor volgend schooljaar (2018/2019).

Hebben jullie ook een handleiding?

Ja! Deze kun je hier downloaden:

Handleiding Fit&Vaardig

Wat zijn de systeemeisen?

Een recente browser (Chrome, safari en Edge zijn getest) en een stabiele internetverbinding. Voor de volledige ervaring raden we ook geluidsboxjes aan. Een digibord is ideaal.

Wat kost F&V?

We hanteren we een door Stichting Onderwijs en Samenleven gesubsidieerde prijs. Kijk voor het actuele overzicht op de bestel pagina.

Hebben jullie een perskit?

Deze is nog niet beschikbaar. Neem via deze pagina contact op en we helpen je graag verder met bestanden en extra achtergrondinformatie.

Hoe meld ik mij af voor herinneringsmails?

Als je bent ingelogd klik je in het menu op 'account'. Vervolgens vink je het vakje uit met 'Ik wil herinneringsmails ontvangen'.

Ik heb een vraag over het onderzoek

Op onze Onderzoek pagina en deze bijlage vind je meer informatie over ons onderzoek.

Heb je vragen die niet beantwoorden worden in bovenstaande links? Stuur ons dan een e-mail.

Account/betaling

Ik heb minder dan 100 leerlingen, kan ik korting krijgen?

Ja! Als je school minder dan 100 leerlingen heeft dan kun je contact met ons opnemen voor een aanbieding.

Van wanneer tot wanneer loopt mijn abonnement?

Abonnementen zijn vanaf de datum van afsluiten 1 jaar geldig. Sluit je dus bijvoorbeeld op 1 mei een abonnement af, dan heb je toegang tot 1 mei het jaar erop. 365 dagen.

Wordt mijn abonnement automatisch verlengd?

Als je abonnent bijna afloopt ontvang je een nieuwe factuur voor het volgende jaar. Mocht je dit niet willen dan kun je ons mailen en zetten we je abonnement stop. Daar doen we nooit moeilijk over.

Ik heb me net geregistreerd maar heb geen gratis maand gekregen.

Dan heeft een collega van jou waarschijnlijk al eerder een account aangemaakt voor jullie school. De gratis maand geldt namelijk per school. Nodig dus al je collega's uit als je een gratis maand hebt als school!

Hoe kan ik mijn account verwijderen?

Dit kan door ons even een mailtje te sturen.